istanbul2013.reismee.nl

Aankomst Istanbul

Hallo iedereen!

Hoe is onze reis geweest?
Een heel avontuur, dat kunnen we wel zeggen. Zaterdagavond 11 mei hebben we ons om half 12 ingecheckt op het vliegveld in Keulen. Daarna moesten we nog twee uur wachten voordat we het vliegtuig in mochten.
Om 1.55 uur, inmiddels zondag 12 mei, zijn we opgestegen. De vlucht duurde ongeveer drie uur, maar omdat het in Istanbul 1 uur later is dan in Nederland, kwamen we dus om 6.00 uur aan. We vlogen met de vliegmaatschappij Pegasus. Als eerste moesten we een visum halen, voordat we Turkije in mochten. Dit is een papiertje om het land binnen te komen. Daarna konden we onze koffers gaan halen. Nadat iedereen zijn koffer had gevonden konden we het vliegveld verlaten. De taxi, die ons naar het hostel bracht, stond hier al klaar. Aangekomen in het hostel hebben we ontbeten op het dakterras. Gelukkig scheen het zonnetje! Dit was rond 10.00 uur. 's Middags hebben we een boottocht over de Bosporus gemaakt (rivier).
Om 18.00 uur hebben we weer gegeten in het hostel. Daarna hebben we nog even buiten gezeten. Morgen zullen we naar een basisschool gaan en kunnen jullie weer een nieuw avontuur lezen.

Groetjes uit Istanbul!